Tietosuojakäytäntö

Kirjoitimme tämän yhteenvedon, koska jotta sivusi sopeutuu tarpeisiisi, keräämme automaattisia tietoja, jotta voimme nähdä, mitkä ominaisuudet auttavat ja mitkä ominaisuudet estävät hakuasi rimejä.

Haluamme, että tiedät, mitä tietoa sivustosi keräämme ja kuinka käytämme sitä. Emme käytä verkkosivuilla kerättyjä tietoja, vaan toimimme vain sellaisten yritysten ohjelmien kanssa, jotka eivät kerää tietoja muille. (Google-tietosuojakäytäntö)

Kun vierailet sivuillamme, olette samaa mieltä siitä, että käytämme tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti, joten haluaisimme kertoa yksityiskohtaisesti, miten käytämme tietojasi.Haluamme lisäksi ilmoittaa sinulle tarjoamamme sisällön luonteesta.

0. Sisältö

Valitettavasti voi olla kirouksia, skandaalija, seksistisiä ja jopa rasistisia ilmauksia hakutuloksissa. Nämä termit eivät vastaa mielipiteitämme, vaan lauluntekijöiden kirjoittaman suuren tietomalliston tulosta luultavasti useissa kappaleissa. Toisin sanoen tuloksemme ovat osa koko kuvaa siitä, mitä sanoittavat sanat ovat tällä kielellä ja mikään muu. Emme halua osallistua ideologisiin riitoihin. Toivottavasti et ole kovin hämmentynyt näistä satunnaisista outoja tuloksista. Joskus vieraita sanoja löytyy hakutuloksista, tämä on tiedonkeruun "kohina", yritämme puhdistaa järjestelmän, mutta puhdistus ei aina ole täydellinen.

1. Milloin keräämme tietoja?

Keräämme automaattisesti tietoja etsimästäsi, kuinka nopeasti käytät ominaisuuksia, mitä käyttöjärjestelmää, selailua käyttämääsi selaimessa ja mitä IP-osoitetta käytät. Lisäksi Facebook-kirjautumishetkellä voimme pyytää nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

2. Kuinka käytämme keräämämme tietoja?

Käytämme kerättyjä tietoja

3. Online-maksun yksityisyys

Olemme ainoa omistaja sivustollamme kerättyjen tietojen takia. Emme luovuta henkilötietoja mihinkään muuhun yritykseen ilman lupaasi.

4. Miten käsittelemme tietosi?

Emme luovuta tietoja tunnistamistasi, ellei viranomaiset ole velvollinen tekemään sitä.

Viranomainen voi kieltää tietojen jakamisen estääkseen laittoman toiminnan, oletetun petoksen tai tilanteen, joka voi vaarantaa kenenkään fyysisen koskemattomuuden tai muulla tavoin laillisesti määritellyn.

5. Tietojen suojaaminen

Sivuston kehittämisen ja muokkaamisen aikana kiinnitämme huomiota turvallisten, jatkuvasti päivitettävien, nykyaikaisten järjestelmien turvallisiin salasanoihin. Ja käytämme ohjelmointimenetelmiä, jotka parhaimmiston mukaan eivät anna mahdollisuutta saada haitallista ohjelmaa järjestelmään ja varastaa tietosi.

Käytätkö evästeitä?

Kyllä. Evästeet ovat yksinkertaisin tekniikka, jolla pääset käsiksi tämän sivuston kehittämiseen tarvittavien tilastotietojen keräämiseen (esim. Google analytics).

6. Peruuta tilaus

Jos haluat, että tietosi poistetaan, ota yhteyttä Facebookiin ja poistamme tiedot manuaalisesti.

7. Neuvottelu

Sinä päivänä, jolloin olet tutustunut meihin, tunnustat ja hyväksyvät tämän tietosuojakäytännön ehdot ja ehdot tämän tiedon antamisajankohtana.

Nauti rytmiä!